LIMUJO

Clutch zwart LIMUJO

€29,95 €39,95 -25%

  • SKU: 160811.zwart
  • Barcode: 2900014166014

Beschikbaar


Productomschrijving

  • Ontdek de Nieuwe Collectie: LIMUJO Clutches

    Ben je op zoek naar de nieuwste en meest stijlvolle clutches? Maak kennis met de nieuwste toevoeging aan onze collectie: de LIMUJO Clutches. Deze premium lederen handtassen zijn ontworpen om je dagelijkse stijl te verbeteren en zijn ideaal voor diverse gelegenheden.

    Deze hippe clutches zijn voorzien van zowel een lange schouderband als een praktisch polsbandje, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik, een avondje uit of gewoon wanneer je op stap gaat. In de ruime hoofdrits van de clutch kun je gemakkelijk je smartphone, sleutels en geld opbergen, en je waardevolle spullen blijven veilig afgesloten.

    Een ander handig kenmerk van deze clutches is het extra ritsvak aan de achterkant, ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld je telefoon.

    De LIMUJO Clutches zijn vervaardigd uit hoogwaardig leer en zijn afgewerkt met de kenmerkende LIMUJO Python-print, wat zorgt voor een trendy uitstraling. De collectie is verkrijgbaar in meer dan 10 prachtige kleuren, variërend van gedurfd groen en roze tot klassiek zwart.

    Limujo is een jong en vernieuwend merk dat gespecialiseerd is in lederen clutches. Deze clutches zijn kleurrijk en stijlvol en allemaal voorzien van de trendy Python-print.

    Met de LIMUJO Clutches ben je altijd modieus en heb je een veelzijdige en praktische handtas voor elke gelegenheid. Kies voor deze premium lederen clutches en onderscheid jezelf met LIMUJO."

Reviews

Recent bekeken artikelen